Maatregelen Corona-virus

Het nieuws rondom de verspreiding van het Corona-virus zal u niet ontgaan zijn. Als Fleet Support voelen wij ons mede verantwoordelijk voor de gezondheid van onze medewerkers en vinden wij het belangrijk om in deze pro-actief te handelen en niet af te wachten hoe de huidige situatie zich verder gaat ontwikkelen. Dat is de reden dat wij hebben besloten maatregelen te nemen om zo eventuele besmetting van onze medewerkers te voorkomen.

MAATREGEL
Gisteren heeft het kabinet besloten dat o.a. alle scholen en kinderdagverblijven tot 6 april a.s. worden gesloten. Dit is i.c.m. de ontwikkeling van het Corona virus, voor ons de aanleiding om met ingang van morgen ons kantoor te sluiten tot bovengenoemde datum. Daarom werken vanaf heden (17/3) alle medewerkers vanuit huis met uitzondering van een kleine noodbezetting.

Het is de verwachting dat veel bedrijven zullen worden geconfronteerd met de gevolgen van de Corona crisis. Wij als Fleet Support streven ernaar om onze klanten en hun medewerkers maximaal te blijven ontzorgen in deze buitengewone periode.

Mocht de situatie daar aanleiding toe geven, dan zullen we verdere maatregelen nemen en u hiervan uiteraard op de hoogte brengen.