Mobility Administrator

Kom jij ons Fleet & Mobility Services team versterken? Beantwoord jij snel en deskundig vragen van klanten en haar medewerkers, weet je wat er op het gebied van mobiliteit speelt bij de klant en anticipeer je daarop?
 

MOBILITY ADMINISTRATOR (40 UUR)

 

WIE ZOEKEN WE?

Jou! Als zorgvuldig en communicatief sterke Mobility Administrator die snapt wat er bij goed wagenparkbeheer komt kijken. Uiteraard het correct doorvoeren van mutaties van berijders, leaseauto’s en mobiliteitsdiensten (tank, parkeer, OV). Maar ook de controle van diverse gegevens, het signaleren van afwijkingen en ervoor zorgen dat wijzigingen perfect in onze fleet- en mobiliteitsadministraties terecht komen. Deze wijzigingen, inhoudingen en salarismutaties lever je volledig en tijdig op, conform de diverse autoregelingen van onze klanten. Daarnaast ben je zowel telefonisch als per e-mail ons klantgerichte aanspreekpunt voor mogelijke vragen daarover. Verder behandel en archiveer je alle correspondentie rondom leasecontracten van klanten. Kortom, als jij informatie snel en nauwkeurig kunt verwerken, oplossingsgericht en pro-actief bent, dan pas je perfect bij ons!
 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met mobiliteitsvraagstukken en administratieve werkzaamheden
 • Een tot drie jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening
 • Ervaring met Excel, Word en Outlook
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Affiniteit met of kennis hebben van de auto- of leasebranche is een pré

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een zelfstandige functie waarin je deel uitmaakt van een enthousiast en deskundig team
 • Een concurrerend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden en kansen om ambities te verwezenlijken
 • Een prettige werksfeer, leuke collega’s die iets voor elkaar over hebben en spraakmakende bedrijfsuitjes

 

WIE ZIJN WIJ?

Fleet Support in Arnhem is de absolute marktleider en onafhankelijk adviseur op het gebied van wagenparkmanagement. Wij ondersteunen bedrijven uit de top 500 bij het beheren van hun wagenpark. Dat varieert van daadwerkelijk beheer en analyse van (grote) wagenparken tot consultancy op het gebied van rendement- en risicobeheersing, inkoop- en tenderbegeleiding, mobiliteitsvraagstukken en HR- en autobeleid. Met meer dan 70 collega’s zorgen we voor betrouwbare, flexibele en efficiënte ondersteuning voor alle wagenparkprocessen van onze klanten. Al meer dan 25 jaar!
 

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in de fulltime functie van Mobility Administrator en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar pz@fleetsupport.com t.a.v. Jeroen uit den Bogaard onder vermelding van ‘Vacature Mobility Administrator’. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen uit den Bogaard, Team Manager Mobility Team, via 026 35 37 600. Deze vacature vind je ook terug op onze website fleetsupport.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Solliciteer direct