(Online) Marketeer & Communicatie Specialist

Help jij Fleet Support bij het behalen van onze online marketing/communicatie doelstellingen? Ken je de do’s en dotn’s van SEO/SEA en social media marketing en neem je daarin graag het voortouw? Ben je een voortreffelijke communicator? Dan maken we je graag verantwoordelijk voor onze naamsbekendheid, marktpositie, lead generation en de introductie van nieuwe diensten in de markt.
 

ONLINE) MARKETEER & COMMUNICATIE SPECIALIST (40 UUR)

 

WIE ZOEKEN WE?

Jou! Als ervaren specialist ken je alle mogelijkheden van online marketing. Je ontwikkelt online strategieën, maar weet ook hoe je ze uitvoert. Als online marketeer werk je online concepten en campagnes zo uit, dat online bezoek van onze website wordt gestimuleerd en conversie bereikt (lead generation). Ook ben je verantwoordelijk voor social media campagnes. Daarbij werk je nauw samen met developers, designers en contentspecialisten. Je beoordeelt de effectiviteit van online kanalen en denkt voortdurend na over conversieoptimalisatie. Je zorgt voor een hogere ranking binnen de zoekresultaten.

Naast de online marketing zorg je ook voor in- en externe communicatie zoals nieuwsbrieven, persberichten, uitnodigingen en ben je de spin in het web voor events, beurzen etc. Je werkt daarbij nauw samen met het commerciële team, met name met Sales & Business Develeopment en je bent gewend om veel projecten tegelijkertijd goed te managen.
Kortom, als jij een online specialist (met offline skills) bent die goed prioriteiten kan stellen en onder druk het beste presteert, dan pas je perfect bij ons!
 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met mobiliteitsvraagstukken
 • Minimaal twee jaar werkervaring als online marketeer in de zakelijke dienstverlening
 • Ervaring met SEO, SEA, emailmarketing en MS Office (365)
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Affiniteit met of kennis hebben van de auto- of leasebranche is een pré

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een zelfstandige functie waarin je deel uitmaakt van een enthousiast en deskundig team
 • Een concurrerend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden en kansen om ambities te verwezenlijken
 • Een prettige werksfeer, leuke collega’s die iets voor elkaar over hebben en spraakmakende bedrijfsuitjes

 

WIE ZIJN WIJ?

Elk verhaal heeft een begin. Het verhaal van Fleet Support begint 30 jaar geleden met de drive om mensen in beweging te brengen. We kijken kritisch naar de veranderende mobiliteitsbehoefte in de hele samenleving. Onze oplossingen laten we op die behoefte aansluiten, van innovatieve software, inspirerende adviesdiensten tot professioneel wagenparkbeheer en de nieuwste vormen van mobiliteit. Dat doen we vanuit een onafhankelijke positie, om zo de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Moving You betekent ook dat we mensen en organisaties aan het denken willen zetten. En om mobiliteit flexibeler, duurzamer en makkelijker te maken. We houden er van om te inspireren met innovatieve oplossingen en verrassende besparingen. Zo bewegen we samen verder in de richting van een duurzame samenleving.

Fleet Support is marktleider in de Benelux en een top 3 speler in Europa. Met meer dan 100 collega’s, kantoren in Arnhem, Utrecht, Antwerpen en München zijn wij hard op weg om een Europese top 3 speler te worden. We maken onderdeel uit van Mobinck, een divisie van Autobinck.
 

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in de fulltime functie van (Online) Marketeer & Communicatie Specialist en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar pz@fleetsupport.com t.a.v. Jaap van Daalen onder vermelding van ‘Vacature Online Marketeer’. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jaap van Daalen, Commercieel Directeur, via 026 35 37 600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Solliciteer direct