‘Moving you
into the future
of mobility’

Ontdek kansen

Fleet Support. Moving You

Elk verhaal heeft een begin. Het verhaal van Fleet Support begint 30 jaar geleden met de drive om mensen in beweging te brengen. We kijken kritisch naar de veranderende mobiliteitsbehoefte in de hele samenleving. Onze oplossingen laten we op die behoefte aansluiten, van professioneel wagenparkbeheer tot de nieuwste mobiliteitsdiensten. Dat doen we vanuit een onafhankelijke positie, om zo de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Moving You betekent ook dat we mensen aan het denken willen zetten. En om mobiliteit flexibeler, duurzamer en makkelijker te maken. We houden er van om te inspireren met innovatieve oplossingen en verrassende besparingen. Zo bewegen we samen verder in de richting van een duurzame samenleving.

Download de brochure

Op weg naar nieuwe mobiliteit, op weg naar een betere wereld

Wagenpark beheren wordt mobiliteit regisseren

Fleet Support is bedenker en marktleider van professioneel wagenparkbeheer voor tientallen grote en middelgrote organisaties. We hebben meer dan 60.000 leaseauto’s in ons beheer. Daardoor zien we als geen ander welke ontwikkelingen er spelen. We zijn er van overtuigd dat integraal mobiliteitsmanagement de toekomst is. Naast wagenparkbeheer richten we ons daarom ook op het beheer van vele nieuwe vormen van zakelijke mobiliteit zoals het OV, deel- en huurauto’s en e-bike lease. Vaak zelfs in combinatie met het privégebruik hiervan, zonder dat uw tussenkomst als werkgever nodig is. Als uw regisseur in mobiliteit verbinden we aantrekkelijk werkgeverschap met duurzaamheid, efficiency en gemak. Onze experts steken hun strategische kennis, inzicht en slagkracht in finance, HR, inkoop en operationeel beheer. Zodat u uw mensen flexibele mobiliteit als goed geregelde arbeidsvoorwaarde kunt bieden, tegen de laagst mogelijk total cost of mobility (TCM).

Internationale ambities

Fleet Support groeit! Zakelijke mobiliteit kent geen grenzen. In 2021 is het Belgische Gloriant overgenomen. Deze internationale onderneming, actief in 26 landen, is expert in fleet management software (XPOfleet) en outsourcing (mobilitypower). Door deze krachtenbundeling vergroot Fleet Support zijn geografische footprint aanzienlijk. Naast de overname van Gloriant is Fleet Support, onder de vlag van Mobinck Germany, sinds kort ook actief in Duitsland. Door samenwerking tussen de verschillende Mobinck bedrijven biedt Fleet Support een compleet pakket aan services in een internationale omgeving.

Interview Jaap van Daalen over ambities en uitdagingen

Meer over Fleet Support

Nieuws

Fleet Support in de actualiteit. Wij houden u graag van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Bekijk ons nieuws

Vacatures

Wij zoeken meerdere Fleet Supporters! Door aanhoudende groei ontstaan er vacatures bij Fleet Support. Bezoek deze pagina daarom regelmatig!

Bekijk onze vacatures

Mobinck

Mobinck navigeert in sneltreinvaart richting de toekomst. Eén waarin mobiliteit net zo simpel is als water uit de kraan. Samen slimme wegen zoeken om in beweging te blijven.

Lees meer over Mobinck