Inkoop van mobiliteit is een vak apart en wordt steeds complexer. Vaak gaat het niet alleen om de selectie van een leasemaatschappij, maar komt er meer bij kijken. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteitspassen en laadpaalleveranciers.  

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen op u afkomen. Bijvoorbeeld:

  • Welke leverancier past het beste bij uw bedrijfsdoelstellingen? Gaat het vooral om kosten of ook om efficiency en duurzaamheid?
  • Welke leveranciers zijn voor u relevant? Is dat de leasemaatschappij of ook een laadpaalleveranciers en mobiliteitspas?
  • Wat zijn de voordelen om te werken met 1 leasemaatschappij (singel vendor)? Of is het in uw situatie wellicht beter te werken met meerdere (dual vendor)? Lees er hier meer over.
  • Is maatwerksoftware wellicht interessant om zelf het wagenparkbeheer te organiseren?  

Uw situatie staat centraal

Fleet Support is uw partner waar het gaat om inkoopadvies en begeleiding. Dit doen wij volledig onafhankelijk. Uw gewenste situatie staat centraal. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere tenders begeleidt en samen met de opdrachtgever de inkoopstrategie vorm gegeven. 

Eerst eens goed de huidige situatie onder de loep nemen voordat een nieuw inkooptraject wordt opgestart? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld met een Fleet & Mobility Scan. U krijgt inzicht in de huidige marktconformiteit van de mobiliteitsregeling en de kosten. Lees meer over onze scans.

Laadpaalleveranciers

Door de forse toename van het elektrische wagenpark is het belang van een betrouwbare en goede laadpaalleverancier toegenomen. Er zijn inmiddels veel aanbieders en er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Wij kunnen u hier in begeleiden en kijken naar uw specifieke eisen en wensen. 

Heeft u behoefte aan onafhankelijk advies? Bel eens met Youri van Gogh; 06-27621581 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over inkoopadvies / begeleiding

e9ad1440-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9b9e9e0-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9c43d7c-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
De nieuwe norm
Download gratis
de whitepaper over
het inkopen van
duurzame mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.
Naar whitepapers
Meer weten over een specifiek onderwerp? In één oogopslag alle interessante whitepapers.