Mobinck: 100 jaar ervaring

 

Mobiliteitsdivisie met 100 jaar ervaring

We navigeren in sneltreinvaart richting toekomst, waarin mobiliteit net zo simpel is als water uit de kraan. We bundelen technologische krachten, anticiperen op demografische ontwikkelingen en bieden slimme, betrouwbare (schaalbare) end-to-end oplossingen voor werkgevers en werknemers. Samen slimme wegen zoeken om in beweging te blijven. Mobinck innoveert mobiliteit. Eigenlijk al meer dan 100 jaar, want in 1907 verkocht moederbedrijf Autobinck de eerste auto. En 3 jaar later het eerste vliegtuig.

Mobility made simple

Mobiliteit eenvoudiger maken. Waarbij we minder bezitten en meer gebruiken. Een wereld zonder files, zonder parkeerproblemen en minder druk op ons milieu, dat is onze drijfveer. Door mensen en oplossingen te verbinden, en samen met opdrachtgevers een mobiliteitsecosysteem te ontwikkelen waarop de nieuwste ontwikkelingen naadloos kunnen worden aangesloten. Met als resultaat: eenvoudige mobiliteit met keuzevrijheid en comfort voor de werknemer, controle en kostenbeheersing voor de werkgever.

De Mobinck bedrijven

Naast Fleet Support omvat Mobinck de volgende bedrijven:

Moove

De expert op het gebied van telematica. Zet data om in bruikbare informatie voor veilige en efficiënte mobiliteit. (mooveconnectedmobility.nl).

Toogethr

De snelgroeiende start-up met slimme technologie voor ridesharing (carpoolen) en parkeren in de zakelijke markt. (toogethr.nl).

XXImo

Flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor multimodale zakelijke mobiliteit waaronder de meest complete mobiliteitskaarten smart payments! (xximo.nl).

SafeDrivePod

Slimme software voor inzicht in rijgedrag, het beperkt afleiding in het verkeer en versnelt de respons bij ongevallen. (safedrivepod.com).

Mobinck Mobility Consulting

Innovatie, dynamische en bruikbare mobiliteitsprogramma’s om kosten te reduceren, en bij te dragen aan duurzaamheidsdoelstellingen en werknemerstevredenheid. mobinck.com).