Snel inzetbaar

Veel mobiliteit, te weinig capaciteit? Bijvoorbeeld door forse groei van het wagenpark, extra administratieve lasten of het wegvallen van een collega? Fleet Support ondersteunt u met een interim wagenparkbeheerder of fleet/mobilitymanager. Onze professionals zijn flexibel, snel inzetbaar en hebben kennis van zaken. Zij kunnen in korte tijd achterstallig werk inlopen en piekmomenten opvangen en u kunt zich richten op uw eigen werkzaamheden.

De inzet van een interim wagenparkbeheerder of fleet/mobilitymanager kan al vanaf enkele uren per week tot fulltime. Zo kunnen wij ook uw wagenparkbeheerder tijdelijk vervangen of ondersteuning bieden bij verandertrajecten.

Welke expertise zoekt u?

Wagenparkbeheer doe je er niet ‘even’ bij. Het proces bestaat uit meer dan 20 processen. Van de bestelling van de auto tot factuurcontroles, verwerking van bekeuringen, schademeldingen en declaraties. Lees er hier meer over!

Een interim professional van Fleet Support heeft kennis van zaken en kan direct werk uit handen nemen.

Naast operationeel wagenparkbeheer bieden wij ondersteuning op tactisch en strategisch niveau. Onze interim fleet & mobility managers denken met u mee, adviseren en werken beleid uit rondom vraagstukken als verduurzaming, elektrificatie, kostenbesparingen en herziening van uw mobiliteitsregeling. Kortom, voor verschillende vraagstukken staan onze interim professionals voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op Maaike Appelboom via 026 – 353 76 00 of stuur haar een e-mail.

Wat vinden onze klanten?

“Dankzij de interim wagenparkbeheerder van Fleet Support, waren de tactische werkzaamheden de afgelopen maanden geborgd. Arjen creëerde overzicht in processen en ondersteunde onze operationeel wagenparkbeheerder.
Ook gaf hij vervolg aan de implementatie van onze duurzaamheidsdoelstellingen rondom het wagenpark en kwam hij pro-actief met verbetervoorstellen. Arjen heeft zich op een prettige manier in de organisatie geprofileerd en potentiële verbeteringen positief onder de aandacht gebracht”.

CSU – Suzan Stadhouders | Lid Raad van Bestuur

“René is een prettig persoon om mee samen te werken en past heel goed in ons team. Wat ook heel fijn is, is dat er nu een collega bij is gekomen die met een andere bril op naar bepaalde zaken kijkt, zoals of werkprocedures wellicht efficiënter kunnen. Deze meerwaarde vind ik heel prettig en krijg je er extra bij.”

Brunel – Ingrid van Kasteren | Manager Facility, Brunel Nederland

Vrijblijvend advies of direct behoefte aan tijdelijke ondersteuning?

Maaike Appelboom
Manager Interim Support
e5d3d3e4-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111

Relevant nieuws

externalId=fleetsupport-fleet-interim-support-7.0.1.1.0.1.1&filter[active]=1

Handige documenten

Wij hebben enkele handige en interessante documenten voor u geselecteerd.
externalId=fleetsupport-fleet-interim-support-8.0.1.1.0.1.1&filter[active]=1&filter[type]=3

Whitepaper Single vs Multi Vendor

Whitepaper Smart Mobility NL

Brochure FleetSupport NL

Whitepaper GO

Interesse?
Maak vrijblijvend een afspraak met onze consultant.