Mobiliteit is een grote kostenpost binnen uw bedrijf. Ook heeft het een belangrijke invloed op de uitstoot van CO2. Niet onbelangrijk in deze tijd! 

Wij adviseren om regelmatig uw mobiliteitsbeleid onder de loep te nemen. Is deze nog wel gezond en toekomstproof? Zijn de mobiliteitsregelingen nog wel up-to-date? Bent u tevreden over de leveranciers waar u mee samenwerkt? Zijn de leasetarieven nog wel marktconform? 

Dit zijn zomaar enkele vragen die relevant zijn om periodiek mee bezig te zijn. Een scan van Fleet Support geeft een duidelijk beeld van uw huidige situatie en eventuele verbetermogelijkheden. 
 

Fleet & Mobility Scan 

Wij bieden verschillende soorten scans om uw situatie tegen het licht te houden. Een Fleet & Mobility Scan is de meest uitgebreide vorm. Met deze scan krijgt u inzicht in de marktconformiteit van de mobiliteitsregeling en de kosten. U krijgt een duidelijk beeld van de huidige situatie en weet op welke onderdelen geoptimaliseerd kan worden. Wij nemen o.a. de volgende onderdelen onder de loep:

  • Beleid - toetsing mobiliteitsbeleid incl. adviezen en aanbevelingen.
  • Beheer - inzoomen op beheersitusatie incl. adviezen en aanbevelingen.
  • Exploitatie - analyse diverse overzichten / rapportages.
  • Duurzaamheid - toetsing huidige CO2-uitstoot en huidige beleid.
  • Kosten - huidige kosten en het besparingspotentieel brengen we in beeld.

Waar een Fleet & Mobility Scan uw gehele mobiliteit onder de loep neemt, bieden wij ook scans die ingaan op specifieke onderwerpen. 

  • Fleet Scan; deze beoordeelt de autoregeling
  • Policy Scan; voor inzicht in het beleid
  • EV Scan; gericht op elektrische voertuigen

Met de EV Scan kijken we uw wagenpark gereed is voor elektrificatie en lichten we alle relevante aspecten voor u door. Wilt u alleen inzicht in het beleid?  

 

Prijsborging & benchmarking

Dankzij de grootste onafhankelijke database in de Benelux kunnen we uw leaseprijzen op componentniveau met de meest relevante gegevens vergelijken. Op basis van dit vergelijk heeft u met de Lease Rate Monitor een concreet prijsborgingsinstrument in handen. Onderhandelingsafspraken met uw leasemaatschappij over restwaarde en ROB worden met behulp van onze benchmark gecontroleerd op de juiste waarde. Afwijkingen worden door uw leasemaatschappij gecorrigeerd.

Heeft u een kleiner wagenpark met minder dan 250 voertuigen, dan is de Lease Price Checker een beter alternatief. Met de Lease Price Checker toetsen wij, op basis van een externe database, de huidige leasetarieven. U krijgt daarmee inzicht in de marktconformiteit van uw huidige leasetarieven.

Wilt u meer inzicht in hoe uw organisatie (op het gebied van mobiliteit) zich verhoudt ten opzichte van de markt? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor benchmarking.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

e9ad1440-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9b9e9e0-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9c43d7c-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
De nieuwe norm
Download gratis
de whitepaper over
het inkopen van
duurzame mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.
Naar whitepapers
Meer weten over een specifiek onderwerp? In één oogopslag alle interessante whitepapers.