Uw mobiliteitsbeheer slimmer regelen

Mobiliteitsbeheer kost tijd en energie, daar weet u alles van. Tussen het bestellen van een nieuwe leaseauto tot de inname aan het einde van het leasecontract zitten al meer dan 20 stappen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het managen van laadpalen, laadpassen, mobiliteitskaarten en de fiets van de zaak. 

 

Muto. Modern beheer

Een modern mobiliteitsbeleid vraagt dus om modern beheer. Dat vindt u in Muto, de alles-in-een oplossing voor mobiliteitsmanagement. Muto is een product van XPOfleet, dochter van Fleet Support.
 

Muto. Driving mobility intelligence

Muto is een nieuw en innovatief mobiliteitsplatform waarmee u echt alle vormen van zakelijke mobiliteit beheert. Naast de auto zijn dat dus ook de fiets, de mobiliteitskaart en zelfs de laadpaal thuis. 

Met Muto weet u precies hoe uw werknemers hun kilometers maken, zodat u ze altijd optimaal faciliteert. Muto biedt u bovendien overzicht in uw leveranciers en inzicht in alle kosten. Dat alles in één naadloze omgeving. 

Dag spreadsheets, hallo Muto

Bent u een wagenparkbeheerder, HR manager of mobiliteitsmanager die een diversiteit aan mobiliteitsvormen beheert? Dan is Muto ideaal voor u. Muto is namelijk het enige platform dat u in staat stelt om meerdere mobiliteitsvormen naast elkaar te zetten. In plaats van talloze spreadsheets en programma’s staat alles wat u nodig heeft voor dagelijks mobiliteitsbeheer in één platform. 

 

Integratie met leveranciers

Muto integreert naadloos met uw leveranciers. En met Muto bespaart u tijd. Een groot deel van het invoeren van gegevens en administratieve taken verloopt geautomatiseerd.

De voordelen van Muto

  • Mobiliteit op maat. Met Muto ziet u hoe uw werknemers hun mobiliteit kiezen. Zo speelt u precies in op hun behoeften.

 

  • Alles-in-één. Al uw mobiliteit beheert u in één platform.

 

  • Mis niets. Als een contract afloopt, krijgt u automatisch een herinnering.

 

  • Besparing van tijd en kosten.  Een gedetailleerde CO2-rapportage? U haalt het in no-time uit Muto. 

 

  • Intuïtief in het gebruik. Muto zit zo in elkaar, dat elke gebruiker het platform snel snapt. Muto is bovendien webbased en veilig.

Vrijblijvend advies over de juiste software? Jens helpt u graag verder.

Jens Gorrebeeck
Sales Manager XPOfleet

Handige documenten

Wij hebben enkele handige en interessante documenten voor u geselecteerd.
45b465c6-8625-4f31-b2e2-f162205a70c0

Brochure XPOfleet