Uw wagenpark slim beheren

Wagenparkbeheer kost tijd en energie, daar weet u alles van. Het proces van het bestellen van een nieuwe leaseauto tot de inname aan het einde van het leasecontract bestaat uit meer dan 20 processtappen. Het gaat niet alleen om het bestellen en de inname van een auto, maar tussentijds ook verwerken van boetes, schades, wijzigingen van bestuurders en de inzet van eventuele poolauto’s.

Dit proces wilt u zo soepel mogelijk laten lopen. Fleet Support beheert al meer dan 30 jaar voor tientallen grote en middelgrote organisaties het wagenpark.

 

XPOfleet - fleet management software

Heeft u de capaciteit om het beheer zelf te doen, maar mist u de juiste tool om overzicht te creëren en werkprocessen te vereenvoudigen? En wilt u beter zicht op de kosten? Dan is fleet management software van XPOfleet dé totaaloplossing voor uw mobiliteitsbeheer.

Meer weten? Download de XPOfleet brochure

Optimalisatie & kostenbesparing

Mobiliteit is complexer geworden waarin aspecten als TCO (Total Cost of Ownership), duurzaamheid, fiscale regelgeving en individuele mobiliteitswensen centraal staan. Een betrouwbaar, efficiënt en onafhankelijk hulpmiddel is onmisbaar geworden. De software van XPOfleet is al meer dan 20 jaar dé autoriteit binnen fleet management software, waarmee honderden klanten in Europa gezamenlijk meer dan 100.000 auto’s beheren. 

 

XPOfleet biedt inzicht in het totale wagenpark, de berijders en leveranciers en is eenvoudig te koppelen aan bestaande financiële- en HR systemen. De software biedt niet alleen gemak en ondersteuning, maar geeft ook inzicht in de belangrijkste kostenposten binnen het wagenpark. Middels de XPO-Bridge kunnen eenvoudig datakoppelingen gemaakt worden met uw belangrijke leveranciers zoals leasemaatschappijen, zodat data eenvoudig en veilig kan worden geïmporteerd.

XPOmobile app

Niet alleen de fleetmanager haalt voordeel uit XPOfleet. Door inzicht op berijdersniveau wordt het voor medewerkers tastbaar en ‘fun’ om bewust met mobiliteit om te gaan. Zo geeft de XPOmobile app inzicht in verbruikscijfers, eventueel ook ten opzichte van collega’s. Ook geeft de app toegang tot praktische informatie zoals schademeldingen, garages in de buurt, de status van het leasecontract, gepland onderhoud e.d.

Wilt u meer weten over XPOfleet? Lees verder op www.xpofleet.com. Daar kunt u ook een demo inplannen en meer lezen over alle functionaliteiten.

My Fleet Support

Overweegt u om uw wagenpark te outsourcen aan Fleet Support? Dan krijgt u toegang tot My Fleet Support. Een overzichtelijk platform waarin u inzicht krijgt in alle mobiliteitsstromen van uw onderneming. Enkele kenmerken:

  • Inzicht in alle mobiliteit - 24/7 up to date
  • Eigen dashboards creeren
  • Combineren van data is mogelijk
  • Automatisch notificaties ontvangen

Vrijblijvend advies over de juiste software? Jens helpt u graag verder.

Jens Gorrebeeck
Sales Manager XPOfleet

Handige documenten

Wij hebben enkele handige en interessante documenten voor u geselecteerd.
45b465c6-8625-4f31-b2e2-f162205a70c0

Brochure XPOfleet