In een auto-/mobiliteitsregeling staat beschreven hoe wordt omgegaan met zakelijke leaseauto’s. Alle regels en afspraken worden vastgelegd. Dat geeft duidelijkheid. Maar is uw huidige auto-/mobiliteitregeling voor uw medewerkers nog wel up-to-date? 

 

Geef de regeling een update!

Wij komen veel voorbeelden tegen van regelingen die jaren geleden zijn opgesteld, maar niet meer zijn bijgehouden. Dat is zonde. De ontwikkelingen zijn juist de laatste jaren snel gegaan, met name op het gebied van elektrische mobiliteit en laadpaalinfrastructuur. Maar ook wetgeving en bedrijfsreglementen kunnen wijzigen. 

Onze consultants denken graag met u mee om uw mobiliteitsregeling weer helemaal up-to-date op papier te krijgen. Naast bepaalde standaarden wordt gekeken naar uw specifieke bedrijfssituatie. Een goede, up-to-date, auto-/mobiliteitsregeling straalt professionaliteit uit en voorkomt discussies tussen de werkgever en werknemer. 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

e9ad1440-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9b9e9e0-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9c43d7c-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
De nieuwe norm
Download gratis
de whitepaper over
het inkopen van
duurzame mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.
Naar whitepapers
Meer weten over een specifiek onderwerp? In één oogopslag alle interessante whitepapers.