Mobiliteit is een forste kostenpost voor uw bedrijf. Maar hoe doet uw bedrijf het ten opzichte van andere bedrijven op het gebied van mobiliteit? Zijn uw leasetarieven nog wel marktconform? Zeker in deze tijd met hoge inflatie adviseren wij periodiek uw situatie te benchmarken. 

Met meer dan 60.000 voertuigen in onze database hebben wij marktconforme informatie over diverse onderwerpen. Om te weten ‘waar u staat’ is een benchmark een uitermate effect middel. Het geeft duidelijkheid, zekerheid en kan u helpen met diverse vraagstukken. Een benchmark geeft antwoord op vragen als:

  • Hoe verhoudt uw mobiliteitsregeling zich tot andere bedrijven?
  • Hoe ziet de verdeling van leasevoertuigen eruit in een specifieke branche?
  • Welke andere mobiliteitstrends zijn er in een specifieke branche?
  • Koopkrachtanalyse: klopt de autocategorie (leasekeuze) nog wel in relatie tot het loongebouw? Leasetarieven zijn namelijk fors gestegen. Lees er hier meer over!

Er zijn meerdere mogelijkheden die relevant kunnen zijn om u verder te helpen. Een benchmark helpt om goed beeld te krijgen hoe de markt er op dit moment bij staat. 

 

Zijn uw leasetarieven nog marktconform?

Bent u op zoek naar informatie of uw leasetarieven nog wel marktconform zijn? Ook dit monitoren wij met een benchmark. Uw wagenpark vergelijken wij met leasetarieven van voertuigen uit een externe database en, in het geval van de Lease Rate Monitor en Price Level Check, op basis van onze eigen database bestaande uit 60.000 voertuigen. Wij hebben hiervoor de volgende oplossingen:

Ja! Ik wil graag meer informatie.

e9ad1440-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9b9e9e0-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9c43d7c-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
De nieuwe norm
Download gratis
de whitepaper over
het inkopen van
duurzame mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.
Naar whitepapers
Meer weten over een specifiek onderwerp? In één oogopslag alle interessante whitepapers.