Duurzame mobiliteit is en blijft een hot topic! Verdere elektrificering van het wagenpark gaat snel. Steeds meer bedrijven werken toe naar een 100% elektrische vloot. Dat dit niet bij ieder bedrijf ‘zomaar’ gaat merken wij in de dagelijkse praktijk. 

 

Veel vragen

Belangrijk is een balans te vinden tussen bedrijfsdoelstellingen en medewerkerstevredenheid. Veel vragen komen op u af als besloten is de traditionele leasevloot te vervangen door elektrisch vervoer. Is het wel mogelijk dat alle medewerkers een elektrische auto gaan rijden? Kan het werk dan nog worden uitgevoerd of moet er wellicht een uitzondering worden gemaakt? Welke fiscale regels gelden er en welke subsidies zijn er beschikbaar?

Ook bij medewerkers kunnen er vragen en onzekerheden zijn. Hoe zit het met thuisladen en de vergoeding? Is een vakantie naar het zuiden met de caravan nog wel een optie? Het is belangrijk alle betrokkenen mee te nemen in de reis naar volledige duurzame mobiliteit. 

 

Move to zero emission

Om u te helpen om duurzame mobiliteit te integreren hebben wij Move to zero emission ontwikkeld. Dit is een concreet stappenplan en een ideaal hulpmiddel om stap voor stap duurzame mobiliteit te omarmen. Altijd rekening houdend met de bedrijfsdoelstellingen en medewerkerstevredenheid. Op al deze vragen en meer hebben wij een antwoord. Met “Move to zero emission” helpt Fleet Support uw bedrijfsmobiliteit duurzamer en groener te maken.

 

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

e9ad1440-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9b9e9e0-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111,e9c43d7c-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
De nieuwe norm
Download gratis
de whitepaper over
het inkopen van
duurzame mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.
Naar whitepapers
Meer weten over een specifiek onderwerp? In één oogopslag alle interessante whitepapers.