Inzicht in leasetarieven

Hoe houdt u grip op de leasetarieven? Zeker als u werkt met één leasemaatschappij kan het voorkomen dat leasetarieven in de loop van de tijd steeds hoger worden. Bij Fleet Support bieden wij de juiste tools om grip te houden op de leasetarieven. Dit voorkomt onnodige stijgingen.

Afhankelijk van uw wensen en grote van het wagenpark bieden wij verschillende instrumenten. Van een eenmalige benchmark van de leasetarieven tot een abonnement om continu grip te behouden. 

 

Wagenpark beheren wordt mobiliteit regisseren

Fleet Support is bedenker en marktleider van professioneel wagenparkbeheer voor tientallen grote en middelgrote organisaties. We hebben meer dan 60.000 leaseauto’s in ons beheer. Daardoor zien we als geen ander welke ontwikkelingen er spelen. We zijn er van overtuigd dat integraal mobiliteitsmanagement de toekomst is. Naast wagenparkbeheer richten we ons daarom ook op het beheer van vele nieuwe vormen van zakelijke mobiliteit zoals het OV, deel- en huurauto’s en e-bike lease.
Vaak zelfs in combinatie met het privégebruik hiervan, zonder dat uw tussenkomst als werkgever nodig is. Als uw regisseur in mobiliteit verbinden we aantrekkelijk werkgeverschap met duurzaamheid, efficiency en gemak. Onze experts steken hun strategische kennis, inzicht en slagkracht in finance, HR, inkoop en operationeel beheer. Zodat u uw mensen flexibele mobiliteit als goed geregelde arbeidsvoorwaarde kunt bieden, tegen de laagst mogelijk total cost of mobility (TCM).

Onze oplossingen

 

Lease Price Checker

Voor wagenparken tot ca. 250 voertuigen is de Lease Price Checker dé tool om grip te houden op de leasetarieven. De Lease Price Checker biedt inzicht in de marktconformiteit van uw leastarieven. Deze tarieven benchmarken wij aan het prijsniveau binnen een externe, onafhankelijke database. Lees er hier meer over. 

 

Lease Rate Monitor

Voor grotere wagenparken bieden wij de Lease Rate Monitor. Inmiddels door tientallen corporates een instrument om de leasetarieven continu te monitoren. Is er een afwijking? Dan kunnen we onderbouwd bezwaar maken bij de leasemaatschappij. Lees er hier meer over! 

 

 

Vrijblijvend advies over de best passende oplossing voor jouw vraagstuk?

Youri van Gogh
Consultant Fleet Support