Inzicht in leasetarieven

Hoe houdt u grip op de leasetarieven? Zeker als u werkt met één leasemaatschappij kan het voorkomen dat leasetarieven in de loop van de tijd steeds hoger worden. Bij Fleet Support bieden wij de juiste tools om grip te houden op de leasetarieven. Dit voorkomt onnodige stijgingen.

Afhankelijk van uw wensen en grote van het wagenpark bieden wij verschillende instrumenten. Van een eenmalige benchmark van de leasetarieven tot een abonnement om continu grip te behouden. 

 

Onze oplossingen

Lease Price Checker

Voor wagenparken tot ca. 250 voertuigen is de Lease Price Checker dé tool om grip te houden op de leasetarieven. De Lease Price Checker biedt inzicht in de marktconformiteit van uw leastarieven. Deze tarieven benchmarken wij aan het prijsniveau binnen onze onafhankelijke database. Lees er hier meer over. 

 

Lease Rate Monitor

Voor grotere wagenparken bieden wij de Lease Rate Monitor. Inmiddels door tientallen corporates een instrument om de leasetarieven continu te monitoren. Is er een afwijking? Dan kunnen we onderbouwd bezwaar maken bij de leasemaatschappij. Lees er hier meer over!