Mobiliteit - Een vak apart

Wagenparkbeheer vraagt steeds meer van u. Denk aan verduurzaming, flexibilisering, Mobility As A Service (MAAS) en continu veranderende wet- en regelgeving. Deze ontwikkelingen hebben impact op uw kostenmanagement. Zeker in deze tijd van stijgende prijzen. Grip houden op uw mobiliteitskosten een is enorme uitdaging. 

Wagenpark beheren evolueert dan ook razendsnel naar mobiliteit regisseren. Fleet Support ontzorgt u met het structureel borgen van uw fleet- en mobiliteitsmanagement. Met onze prijsborgingsinstrumenten houdt u grip op uw leasetarieven. Klanten die gebruik maken van onze prijsborgingsinstrumenten realiseren forse besparingen.

Wagenparkbeheer uitbesteden

Uitbesteding van het fleet management betekent dat u het operationele en/of tactische beheer van uw wagenpark laat uitvoeren door Fleet Support.  U kunt zich richten op uw core-business. Wij verzorgen de administratie, het operationeel beheer, controleren en geven strategisch advies. 

Lees meer over het uitbesteden van uw fleetmanagement.

Steeds vaker gaat het niet alleen over fleetmanagement, maar over mobiliteitsmanagement. Werknemers worden flexibeler om de gewenste mobiliteitsvorm te kiezen. Van leaseauto, OV, deelscooter tot een e-bike. Wat betekent dit voor u als werkgever?

Lees meer over mobiliteitsmanagement.

Prijsborging

Wilt u structureel grip op uw leasetarieven en zekerheid dat nu niet teveel betaald? Onze benchmarktools vergelijken wij uw wagenpark met onze database. U weet waar u staat en bij afwijkingen kunt u bezwaar maken bij de leasemaatschappij. 

De tools:

Vrijblijvend advies over de best passende oplossing voor jouw vraagstuk?

Youri van Gogh
Key Accountmanager Fleet Support
e5c852e1-6b0a-11ed-a57e-063fbd770111

Relevant nieuws

externalId=fleetsupport-outsourcing-6.0.1.1.0.1.1&filter[active]=1

Handige documenten

Wij hebben enkele handige en interessante documenten voor u geselecteerd.
externalId=fleetsupport-outsourcing-7.0.1.1.0.1.1&filter[active]=1&filter[type]=3

Whitepaper Single vs Multi Vendor

Whitepaper Smart Mobility NL

Brochure FleetSupport NL

Whitepaper GO