Voor welke mobiliteit ga jij?

Bekijk de mogelijkheden

Tijd voor professioneel
wagenparkbeheer

Houd je de ontwikkelingen in mobiliteit nog bij? Auto’s worden elektrisch. Verduurzamen is daily business. En werknemers willen graag de vrijheid van flexibele vervoersopties. Veranderen moet. Maar je mobiliteitskosten moeten wel binnen de lijnen blijven. Daarom vereist wagenparkbeheer nu meer kennis en aandacht dan ooit. Tijd voor een professionele aanpak. Dat kan nu heel eenvoudig en voordelig met Fleet Support GO! Professioneel fleet management voor middelgrote organisaties (50 – 200 auto’s).

Grote stappen, kleine investering

Fleet Support GO maakt professioneel fleet management al met een kleine investering mogelijk. Je hoeft geen extra mensen in te zetten en niet in specialistische kennis te investeren. We nemen je alle zorgen uit handen. Bovendien kan je een flinke besparing realiseren. Je bent verzekerd van optimale efficiency als het gaat om tijd, inkoop en controle op de facturatie en de leasetarieven, zodat je nooit teveel betaalt. Daarnaast helpen we je natuurlijk ook met alle andere zaken die spelen bij wagenparkbeheer.

‘Slimme handjes’

Mobiliteit en daarmee ook wagenparkbeheer wordt steeds complexer. Ervaren ‘handjes’ die je goed kunnen adviseren, onafhankelijk van leasemaatschappijen en andere partijen, zijn dus een welkome aanvulling. Fleet Support GO helpt je bij het nemen van de juiste stappen in de transitie naar nieuwe mobiliteit.

Up-to-date kennis

Bij Fleet Support GO profiteer je van meer dan 30 jaar ervaring in zakelijke mobiliteit. We weten alles over de mobiliteit van nu en van morgen. Of je nu kosten wilt besparen op je leaseauto’s, je wilt overstappen naar mobiliteitsbudgetten of je totale mobiliteit wilt verduurzamen. Wij helpen niet alleen met goede adviezen, we kopen de beste deals voor je in en nemen desgewenst ook de hele sores van je over.

Ga je voor duurzame, flexibele of betaalbare mobiliteit?

Kies precies de mobiliteit die je nodig hebt. Verduurzaming van je wagenpark, medewerkers die dik tevreden zijn met je mobiliteitsbeleid of aanzienlijke lagere (lease)kosten. Jij kiest, wij doen de rest. Let’s GO!

Fleet Support GO

Bekijk video

GO Green

Bekijk mogelijkheden

GO Happy

Bekijk mogelijkheden

GO Budget

Bekijk mogelijkheden

‘Ready’ voor een kennismaking? Let’s GO!

    Meer weten over Fleet Support GO?

    Download de whitepaper over duurzame, flexibele en betaalbare mobiliteit.

    Download whitepaper