Het laatste Fleet & Mobility nieuws vind je hier

Actueel

 • 23.06.22

  Yes! De kilometervergoeding gaat omhoog

  De onbelaste kilometervergoeding gaat omhoog. Voor werkgevers is een goede voorbereiding belangrijk. Maar ook meteen een moment om kritisch te kijken naar de huidige mobiliteitsregeling.

  Lees verder
 • 07.06.22

  Fleet Support: aandeel elektrische auto sinds 2018 meer dan verviervoudigd

  Uit de database van Fleet Support blijkt dat het aandeel elektrische auto’s per 1 mei 2022 meer dan verviervoudigd is in vergelijking tot 2018. Dit gaat ten koste van vooral de dieselauto; het aandeel hiervan kelderde in vijf jaar tijd van bijna 45% naar net 2%.

  Lees verder
 • 17.05.22

  Fleet Support en CarTalk International slaan handen ineen

  Fleet Support gaat gebruikmaken van de diensten van CarTalk International, leverancier van voertuiginformatie. De samenwerking is voor Fleet Support een volgende belangrijke stap om internationale klanten optimaal te kunnen bedienen.

  Lees verder
 • 24.09.21

  Eerste exemplaar Mobiliteitsboek Fleet Support uitgereikt

  Arnhem - Fleet- en mobility specialist Fleet Support bestaat dit jaar 30 jaar. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum werd vrijdag in het WTC Utrecht het eerste exemplaar van het Mobiliteitsboek door AutoBinck Group CEO Paul Zekhuis uitgereikt aan de voorzitter van de Mobiliteitsalliantie Steven van Eijck.

  Lees verder
 • 02.08.21

  Fleet Support partner Nationaal Park De Hoge Veluwe

  Fleet Support vindt natuur en milieu belangrijk. Door het ondersteunen en stimuleren van de EV transitie willen wij hieraan graag een bijdrage leveren.

  Lees verder