Mobility Management

De wereld van zakelijke mobiliteit verandert snel. Het gaat vaak niet meer alleen om een leaseauto. Steeds vaker is het vertrekpunt een integraal en flexibel mobiliteitsbeleid voor de hele organisatie. 

 

Opvallend is de toenemende vrijheid voor werknemers om zelf de ideale mobiliteitsoplossing te kiezen. Dat kan een lease-/huurauto zijn, een elektrische deelauto, het OV of bijvoorbeeld een e-bike.

Smart mobility

Met Smart Mobility bedoelen we alle nieuwe, slimme ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe combineer je Smart Mobility slim met aantrekkelijk werkgeverschap, verdere verduurzaming en kostenbeheersing? En hoe komt je tot een logische match met de administratie en de bedrijfsvoering? 

Fleet Support helpt u om de juiste leveranciers te contracteren. Is dat geregeld, dan zorgen we ervoor dat uw flexibele mobiliteitsaanbod gemakkelijk voor uw mensen beschikbaar is. Als uw managing agent bewaken we de contractafspraken met uw leveranciers gedrurende het hele proces. Zo maakt u een doordachte overstap op een integraal, future-proof mobiliteitsbeleid.

Vrijblijvend advies over de best passende oplossing voor jouw vraagstuk?

Youri van Gogh
Key Accountmanager Fleet Support