Grip op uw leasekosten

Of u nu werkt met 1 leasemaatschappij (single vendor), twee leasemaatschappijen (dual vendor) of meerdere (multi vendor), het is van groot belang om goede contractuele afspraken te maken. Tijdens het inkoopproces kunnen wij u begeleiden en adviseren, maar ook na de leverancierskeuze is het belangrijk grip te houden op de kosten. 

Fleet Support heeft diverse benchmarktools om uw wagenpark te vergelijken met onze database. 

Wilt u tien tips om de kosten van mobiliteit in de hand te houden? Download onze whitepaper 10x grip op mobiliteitskosten. 
 

Prijsborging

In de praktijk zien wij dat leasetarieven in de loop der tijd oplopen. Dit geldt in alle gevallen, maar zeker in geval van single vendor; er is dan immers sprake van weinig tot geen prijsconcurrentie. 

Bij Fleet Support benchmarken wij met de Lease Price Checker, Lease Rate Monitor en International Lease Rate Monitor uw wagenpark met onze database, bestaande uit meer dan 60.000 voertuigen.

 

Internationaal wagenpark

Heeft u een internationaal wagenpark? Ook dan is het belangrijk grip te houden op uw wagenparkkosten. De International Lease Rate Monitor is daar een geschikt instrument voor. 

Leveranciersselectie op internationaal niveau is een stuk complexer. Het is belangrijk dat u nadenkt over de doelstellingen en uitgangspunten op het gebied van mobiliteit. Dit kan per land verschillen. Wij hebben alle ins en outs in een whitepaper beschreven om het maximale te halen uit internationaal fleet management. 

Download gratis de whitepaper Love me tender 

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van prijsborging? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder.