Fleetmanagement outsourcen

Werkt u samen met één (single), twee (dual) of meerdere leasemaatschappijen? In alle situaties kunnen wij uw fleetmanagement coördineren. Onze coördinatoren en specialisten hebben dagelijks contact met uw organisatie en de leasemaatschappijen, en stemmen alles naadloos af. Zo sluit elke overeenkomst exact aan op uw mobiliteitsregeling, tegen de laagst mogelijke kosten. 


Werkt u single vendor (met een leasemaatschappij)? Dan is prijsborging extra belangrijk om marktconforme leasetarieven te behouden. De Lease Rate Monitor is hiervoor een geschikte tool. 

Fleet Support doet meer. We controleren en administreren ook alle input van de leasemaatschappijen, die we integreren en rapporteren via beveiligde gegevensuitwisseling. Een onmisbare toegevoegde waarde.

Internationaal

Heeft u meerdere lokale wagenparken over de grens, of verspreid door Europa? Dan wilt u natuurlijk graag meer inzicht in het beheer ter plekke. Is uw mobiliteitsbeleid in elk land actueel ? Zijn uw contracten en leaseprijzen de beste in hun klasse?. Fleet Support kent alle ins en outs van internationaal fleet management. U kunt hierbij denken aan:

  • Operationele ondersteuning (foutloze implementatie en uitvoering van uw mobiliteitsbeleid)
  • Kwaliteitsbeheer en risicobeperking (foutloze implementatie en uitvoering van uw mobiliteitsbeleid)
  • Fleet Desk (Engelstalige specialisten beantwoorden al uw specifieke mobiliteitsvragen)
  • Administratieve verwerking (factuurcontrole en inhouding autokosten)
  • Kwartaalrapportages (managementrapport met actuele status van uw internationale wagenpark: total cost of ownership,CO₂-emissiewaarden en de serviceniveaus)

E-bike fleet management

Nieuwe mobiliteit, nieuwe mogelijkheden. Zoals de ‘e-bike van de zaak’. Een interessante uitbreiding, vooral als u kiest voor duurzaamheid en graag investeert in de vitaliteit van uw menselijk kapitaal. Of als u voorbeeld slim met beperkte parkeerruimte wilt omgaan. Fleet Support helpt u met kennis van zaken om de e-bike van de zaak te faciliteren en in uw mobiliteitsregeling te implementeren. Net als bij de leaseauto is hier ook sprake van bijtelling voor privégebruik.

Contactformulier

Wilt u meer weten over Fleet Support of onze diensten? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder.