Wagenpark beheren wordt mobiliteit regisseren

Fleet Support is bedenker en marktleider van professioneel wagenparkbeheer voor tientallen grote en middelgrote organisaties. We hebben meer dan 60.000 leaseauto’s in ons beheer. Daardoor zien we als geen ander welke ontwikkelingen er spelen. We zijn er van overtuigd dat integraal mobiliteitsmanagement de toekomst is. Naast wagenparkbeheer richten we ons daarom ook op het beheer van vele nieuwe vormen van zakelijke mobiliteit zoals het OV, deel- en huurauto’s en e-bike lease.
Vaak zelfs in combinatie met het privégebruik hiervan, zonder dat uw tussenkomst als werkgever nodig is. Als uw regisseur in mobiliteit verbinden we aantrekkelijk werkgeverschap met duurzaamheid, efficiency en gemak. Onze experts steken hun strategische kennis, inzicht en slagkracht in finance, HR, inkoop en operationeel beheer. Zodat u uw mensen flexibele mobiliteit als goed geregelde arbeidsvoorwaarde kunt bieden, tegen de laagst mogelijk total cost of mobility (TCM).

Tussenkop expertises

De mobiliteitsmarkt is volop in beweging. Denk aan ontwikkelingen zoals de forse toename van elektrische voertuigen en strengere eisen aan Co2-reductie. Maar ook de trend van hybride werken heeft invloed op hoe wij denken over mobilitiet.

Deze ontwikkelingen eisen steeds meer van uw fleet- en mobility skills. Processen, financiële contracten, kosten en procedures worden complexer, de uitdagingen serieuzer. Dat geldt ook voor het navigeren tussen alle verschillende partijen en belangen. Ondertussen moet uw mobiliteitsbeleid ook voor een glimlach bij uw mensen zorgen. Blijft u bij, houdt u grip?

Met onze praktische trainingen – van een halve tot een hele dag – bent u weer snel up-to-date!

Tussenkop expertises

Uw kennis en vaardigheden krijgen binnen een dag het gewenste actuele niveau. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel de startende wagenparkbeheerder als de meer ervaren fleetmanager. Maar ook voor HR-medewerkers of Facilitair Managers verwantwoordelijk voor mobiliteit en het wagenparkt.

Ervaren praktijkdocenten leren u hoe de onderhandelingspositie met leveranciers en leasemaatschappijen verbetert, en hoe u onnodige wagenparkkosten voorkomt. U wordt uiteraard ook bijgepraat over nieuwe mobiliteit zoals smart mobility, verduurzaming, elektrificatie en telematica.

Incompany of online?

De trainingen vinden plaats op ons kantoor in Arnhem. Mocht u met een grotere groep collega’s een training willen volgen, dan is een incompany training interessant. Stuur een mail aan marketing@fleetsupport. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.