Eerste exemplaar Mobiliteitsboek Fleet Support uitgereikt

Arnhem - Fleet- en mobility specialist Fleet Support bestaat dit jaar 30 jaar. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum werd vrijdag in het WTC Utrecht het eerste exemplaar van het Mobiliteitsboek door AutoBinck Group CEO Paul Zekhuis uitgereikt aan de voorzitter van de Mobiliteitsalliantie Steven van Eijck.

Een nieuw hoofdstuk
Jaap van Daalen (Commercieel Directeur Fleet Support): ‘Het jubileumboek is geen overzicht van wat er is geweest, maar juist van wat er nog gaat komen. We willen de lezers graag meenemen in de snel veranderende wereld van mobiliteit. Verduurzaming, elektrificatie, flexibilisering van mobiliteit; het komt allemaal aan bod. Een nieuw en spannend hoofdstuk dus voor Fleet Support. Aan de hand van de actuele ontwikkelingen trapt mobiliteitsdeskundige Professor Maarten Steinbuch af met zijn inspirerende visie op de toekomst, gevolgd door 14 CEO’s/CFO’s/CHRO’s van aansprekende organisaties, die vertellen wat mobiliteit betekent voor hun organisatie en hun medewerkers, met welke dillema’s ze te maken hebben en hoe ze de toekomst van mobiliteit zien.’

Must read’
Het boek is daarmee een echte ‘must read’ op het gebied van fleet- en mobility geworden, een inspiratiebron, met name voor Board Members en C-level managers die met dit vraagstuk te maken krijgen. Eugène Krabbenborg (Algemeen Directeur Fleet Support): ‘Mobiliteitsbeleid wordt almaar complexer. Het is mooi om te zien hoe onze klanten daar individueel een innovatieve invulling aan geven’. Jaap van Daalen vult aan: ‘Uiteraard krijgen al onze klanten het Mobiliteitsboek toegestuurd, daarnaast hebben we een klein aantal exemplaren beschikbaar voor serieus geïnteresseerden.

Fotobijschrift:
(V.l.n.r.:) Jaap van Daalen (Commercieel Directeur Fleet Support), Steven van Eijck (voorzitter Mobiliteitsalliantie) en Paul Zekhuis (CEO AutoBinck Group).

Relevant nieuws