Fleet & Mobilitymanagement is een vak apart. Er komt veel kennis en kunde bij kijken. Niet alleen op operationeel gebied in het contact met rijders en leveranciers, maar ook omtrent inkoop en prijsborging. Zeker in deze tijd van hoge inflatie is grip houden op uw mobiliteitskosten een enorme uitdaging. Daarbij heeft u niet meer alleen te maken met een leasemaatschappij, maar vaak ook met laadpaalleveranciers, mobiliteitspassen en/of e-bike regelingen. De wereld van mobiliteit verandert snel.

Bij Fleet Support bent u aan het juiste adres voor het structureel borgen van uw fleet- en mobilitymanagement. Voor inmiddels meer dan 70 corporates verzorgen wij het complete wagenparkbeheer. Naast outsourcing van uw wagenparkbeheer hebben wij diverse tools om grip te houden op uw leasetarieven. Klanten die gebruik maken van deze prijsborgingsinstrumenten besparen fors op de leasetarieven. 

Fleet Support kan uw complete wagenparkbeheer uit handen nemen. U kunt zich richten op uw core business. Werkt u met één leasemaatschappij (single vendor) dan hebben wij een coördinerende taak en sturen de leasemaatschappij aan. Werkt u met meerdere leasemaatschappijen (dual- of multivendor), dan sturen en regiseren wij de complete organisatie en controleren en adminstreren wij alle input van leasemaatschappijen. 

Lees hier meer het uitbesteden van uw fleetmanagement.

Mobiliteitsmanagement

Steeds vaker gaat het niet meer alleen over fleetmanagement, maar over mobiliteitsmanagement. Werknemers worden flexibeler om de gewenste vervoersvorm te kiezen. Van leaseauto, OV, deelscooter tot een e-bike. Wat betekent dit voor u als werkgever? Lees meer over mobiliteitsmanagement.

 

 

 

 

Fleetmanagement uitbesteden

Grip op uw leasetarieven 

Bij het aangaan van een leasecontract maakt u afspraken over de leasetarieven. In de loop van de tijd kunnen deze tarieven stijgen door bijvoorbeeld hogere aanschafprijzen van auto's en oplopende energietarieven. Maar hoe weet u of de leasetarieven van uw wagenpark nog wel marktconform zijn? Met onze prijsborgingsinstrumenten bent u verzekerd van de juiste informatie. Lees snel meer over onze tools:

Heeft u behoefte aan een eenmalige benchmark van uw leasetarieven? Dan is de Price Level Check voor u geschikt. 

Heeft u goede afspraken gemaakt met uw leasemaatschappij, maar wilt u voorkomen dat er door fouten facturen en tarieven niet kloppen? Met Fleet Control toetsen en beoordelen wij de gemaakte afspraken. 

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

externalId=fleetsupport-elektrificatie-nieuw-3.0.1&filter[active]=1&filter[tags]=pageusp
Kosten beheersen
Altijd maximale grip op uw mobiliteitsbudget
Flexibel meebewegen
Mobiliteitsbeleid slim afstemmen op de ontwikkelingen
Kennis van zaken
Moeiteloos wegwijs in nieuwe mobiliteit
Meer weten over de fiets van de zaak, duurzame mobiliteit of Smart Mobility?
Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies,
Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.