Home>Consultancy

Consultancy

Uw adviseur voor elke uitdaging in mobiliteit

Ontdek kansen

Onafhankelijk advies

Wilt u een adviseur die snel glasheldere antwoorden kan geven op complexe mobiliteitsvragen? Fleet Support geeft onafhankelijk advies, gebaseerd op uitvoerige en up-to-date kennis van de mobiliteitsmarkt. Uw specifieke organisatie staat centraal. Het is ons specialisme om uw mobiliteitsbeleid op de juiste manier met u in te richten, tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag, maar ook geborgd voor morgen.

Wij bieden u een onafhankelijk advies op basis van een gedegen kennis van de mobiliteitsmarkt en zetten uw organisatie centraal in ons advies. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de juiste mobiliteitsinvulling krijgt tegen de juiste prijs. Niet alleen vandaag maar ook geborgd voor de toekomst.

Samen op weg naar succes

Aanbod genoeg, maar welke leasemaatschappij biedt u nu en straks de beste dienstverlening? En tegen de juiste prijs? En houdt u dan het aangeboden prijs- en serviceniveau op de lange termijn vast?

Uw consultancyopdracht zien we als een gezamenlijke reis naar succes. Onze aanpak begint met een gedegen analyse van uw mobiliteit. Wat is het beleid op dit moment, waar ligt het huidige prijsniveau, en wat is uw beheersvorm? De beste start is een duidelijk vertrekpunt. Direct daarna nemen we samen met u de gewenste bestemming onder de loep: de concrete doelstellingen. Bijvoorbeeld uw autoregeling verduurzamen, de mobiliteitsregeling moderniseren, leasecontracten inkopen of kostenreductie.

Waarmee kunnen we u helpen?

Strategische ondersteuning

Tijdelijke ondersteuning die u verwacht

 Bekijk mogelijkheden

Tactische / Operationele ondersteuning

Tijdelijke tactische of operationele ondersteuning die u verwacht

 Bekijk mogelijkheden

Scans

Een helpende hand met de scans van Fleet Support

 Bekijk mogelijkheden