Fleet Support GO: Mobiliteitsbeheer voor kleine en middelgrote bedrijven

Je wagenpark beheren kan een dagtaak zijn. Daar zijn wij ons als geen ander van bewust. Bij Fleet Support bieden wij organisaties al 30 jaar efficiënt en up-to-date wagenparkbeheer. Voor kleinere tot middelgrote wagenparken introduceert Fleet Support nu de "GO" oplossingen! Bij Fleet Support GO kun je kiezen uit GO Budget, GO Green of GO Happy. Zo helpen wij je kosten te besparen, te verduurzamen en/of flexibel om te gaan met mobiliteitsbeheer. Hierdoor profiteer je van al onze kennis en ervaring. In dit artikel leggen wij uit waarom Fleet Support GO ook voor jullie bedrijf werkt. 

Bekijk in de onderstaande video welke voordelen Fleet Support GO jullie bedrijf biedt.

 

GO Green

Het wagenpark is een van de grootste veroorzakers van CO2 uitstoot. Met Fleet Support GO Green helpen wij jouw bedrijf om deze uitstoot te reduceren. Dit kan bijvoorbeeld door deels of volledig over te stappen op elektrisch rijden. Je kunt er daarnaast voor kiezen om werknemers uit meerdere vormen van flexibel vervoer te laten kiezen. Door te kijken naar de behoeften van je medewerkers helpen wij je overstappen naar duurzame mobiliteit. Wij adviseren je graag, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om het wagenpark volledig voor aan ons uit te besteden.

Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken

GO Budget

Het wagenpark is een grote kostenpost binnen je organisatie. Je wilt het dus goed geregeld hebben, maar er tegelijkertijd ook niet teveel voor betalen. Met Fleet Support GO Budget helpen we je bij het vinden van de meest ideale oplossing voor jullie organisatie. Uiteraard bespaar je met GO Budget kosten, maar wel volledig in overleg met jullie wensen. Daarnaast staan wij jullie bij met de optimalisatie van alle processen rondom wagenparkbeheer. Door hier aandacht aan te besteden, verloopt het wagenparkbeheer zo efficiënt mogelijk. Op deze manier ben je niet alleen minder geld kwijt aan het wagenpark, maar daarnaast bespaar je ook veel tijd. Benieuwd hoe je zo goedkoop mogelijk kunt leasen, zonder kwaliteitsverlies? Wij kijken graag met je mee.

GO Happy

De mobiliteit van jullie medewerkers is belangrijk. Met Fleet Support GO Happy helpen wij ze met mobiliteitsoplossingen waar ze blij van worden. Waar vroeger iedere werknemer een eigen leaseauto kreeg, zijn werknemers of collega’s tegenwoordig juist op zoek naar flexibele en duurzame mobiliteit. De ene dag gaan ze op de fiets naar het werk, de andere dag met de elektrische deelauto. Wij helpen jullie bedrijf om flexibel mobiliteitsbeheer voor alle medewerkers mogelijk te maken. Daar wordt iedereen blij van.

Met Fleet Support GO helpen wij jullie bedrijf graag bij het faciliteren van de mobiliteit van de toekomst. Meer weten? Lees meer over de voordelen van Fleet Support GO voor jullie bedrijf of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 

Relevant nieuws