Fleet Support en EY verlengen samenwerking op gebied van mobiliteit

Fleet Support en EY verlengen hun succesvolle samenwerking op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit voor minstens drie jaar. De contractverlenging is een direct gevolg van een Fleet Management tender, uitgeschreven door EY. In Fleet Support vond EY opnieuw de perfecte partner voor het realiseren van alle ambitieuze mobiliteitsdoelstellingen.

 

Doelstelling EY
De doelstelling van de internationale accountants- en adviesorganisatie EY voor de komende jaren is duidelijk: het mobiliteitsmanagement kostenbewust optimaliseren. Via een Fleet Management tender werd die partner gevonden in een voor EY vertrouwde partner: Fleet Support – onderdeel van Mobinck, de mobiliteitsdivisie van AutoBinck Group. Fleet Support staat EY voor minstens drie jaar bij in het dagelijkse fleet- & mobilitymanagement proces en rondom de strategische beslissingen op het gebied van verduurzaming.

Jaap van Daalen, Commercieel Directeur Fleet Support: ‘Wij zijn verheugd dat we onze samenwerking kunnen continueren en dat wij, met ons team, EY-medewerkers mobiel kunnen houden. Niet alleen als dagelijks aanspreekpunt voor berijders, maar ook als kritische partner waar het gaat om inkoop, leasetarieven en op weg naar duurzame mobiliteit.’


Samenwerking sinds 2011
Fleet Support ondersteunt EY al sinds 2011 op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Op operationeel niveau krijgt EY ondersteuning van Fleet Support in o.a. het autokeuze- en inkoopproces. Op tactisch en strategisch niveau adviseert Fleet Support over de meest effectieve en efficiënte werkwijzen binnen het mobiliteitsbeleid van EY, op weg naar volledig duurzame mobiliteit. 


Verregaande ondersteuning
De samenwerking tussen Fleet Support en EY gaat nog verder, want Fleet Support controleert ook alle gefactureerde kosten vanuit de leasemaatschappij op juistheid en rechtmatigheid. Fleet Support consolideert deze gegevens en biedt het kant-en-klaar aan bij EY ten behoeve van de financiële administratie. Ook ondersteunt Fleet Support in het inkoopproces. Met name door inzet van de Lease Rate Monitor en de samen met EY ontwikkelde batch-gewijze inkoopmethodiek realiseert EY een scherp inkoop prijsniveau. Deze nauwe en succesvolle samenwerking tussen EY en Fleet Support wordt nu voor minstens drie jaar voorgezet.

 

Over Fleet Support
Fleet Support, opgericht in 1991, biedt een integraal pakket aan oplossingen op het gebied van fleet & mobility. Van consultancy, software en interim-support tot volledige outsourcing. Fleet Support is actief in 23 landen en beheert meer dan 170.000 voertuigen, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Fleet Support is onderdeel van Mobinck, de mobiliteitsdivisie van AutoBinck Group. Het Nederlandse familiebedrijf AutoBinck Group is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige ventures gericht op de mobiliteit van vandaag en morgen. AutoBinck Group heeft een omzet van ongeveer 1 miljard euro, is actief in 31 landen en heeft meer dan 1.500 medewerkers.

 

Over EY

EY is een internationaal opererende diensteverlener gespecialiseerd in vier geïntegreerde servicelines: Assurance, Consulting, Strategy & Transactions en Taks. Meer informatie is te vinden op www.ey.com


_________________________________________________________________________________

 

Voor meer informatie:

Koen van Hamburg

Manager Marketing & Communicatie, Fleet Support

Meander 901, 6825 MH  Arnhem

Postbus 4075, 6803 EB  Arnhem

T +31 (0)26 353 76 00

M +31 (0)6 21 33 18 44

E marketing@fleetsupport.com

W www.fleetsupport.com

Relevant nieuws